Chartio: Éksplorasi Data Berbasis Awan, Bagan sareng Dashboard Interaktif

Sababaraha dasbor solutiosnhave kamampuan pikeun nyambungkeun kana sagala hal, tapi Chartio ngalakukeun pagawéan hébat sareng antarbeungeut pangguna anu gampang diluncurkeun. Usaha tiasa nyambung, ngajajah, ngarobih, sareng ngabayangkeun ti mana waé sumber data. Kalayan seueur sumber data anu teu sami sareng kampanye pamasaran, sesah pikeun para pemasar pikeun kéngingkeun pandangan pinuh kana siklus kahirupan hiji palanggan, atribusi sareng pangaruhna kana pendapatan. Chartio Ku nyambungkeun ka sadayana

Tumuwuh: Ngawangun Dashboard Pamasaran Internet Anu Pamungkas

Kami resep pisan indikator kinerja visual. Ayeuna, urang ngajadikeun otomatis laporan eksekutif bulanan ka klien kami sareng, dina kantor kami, kami gaduh layar ageung anu nembongkeun dasbor real-time tina indikator kinerja konci internét pamasaran sadaya klien kami. Éta alat anu saé - sok ngantep kami terang palanggan mana anu kéngingkeun hasil anu unggul sareng mana anu ngagaduhan kasempetan pikeun ningkat. Nalika ayeuna urang nganggo Geckoboard, aya sababaraha watesan urang

Zapier: Otomasi Alur Kerja pikeun Usaha

Kuring henteu kantos sadar yén kuring kedah ngantosan 6 taun sateuacan urang ngamimitian ningali aplikasi anu sacara pinter visualisasi antar muka program aplikasi ... tapi urang tungtungna dugi ka dinya. Yahoo! Pipa diluncurkeun taun 2007 sareng ngagaduhan sababaraha konektor pikeun manipulasi sareng sistem panyambungan, tapi éta henteu ngagaduhan integrasi sareng seueur jasa wéb sareng API anu ngabeledug di wéb. Zapier ngempelkeun éta… ngamungkinkeun anjeun nga-otomatisasi tugas antara jasa online - ayeuna 181! Zapier kanggo