New Domain Regular Expression (Regex) alihan Dina WordPress

Pikeun sababaraha minggu ka tukang, urang parantos ngabantosan klien pikeun ngalakukeun hijrah anu rumit sareng WordPress. Kliénna ngagaduhan dua produk, anu duanana parantos populér dugi ka aranjeunna kedah ngabagi usaha, mérek, sareng konténna pikeun misahkeun domain. Éta lumayan lah! Domain anu aya na tetep nempatkeun, tapi domain anyar bakal gaduh sadaya eusi anu aya kaitanana sareng produk éta ... tina gambar, tulisan, bisi

Tungtungna, Waktosna Ngencurkeun WWW Anjeun

Situs sapertos urang anu parantos aya dasawarsa akumulasi pangkat dina halaman anu ngadukung lalu lintas anu luar biasa mangtaun-taun. Sapertos kalolobaan situs, domain kami nyaéta www.martech.zone. Dina taun-taun ayeuna, www parantos janten kirang menonjol dina situs ... tapi kami nyimpen milik urang kusabab subdomain éta ngagaduhan seueur wewenang sareng mesin pencari. Dugi ka ayeuna! Moz ngagaduhan gangguan anu hébat sareng 301 alihan anu Google parantos ngumumkeun anu ngabantosan situs anu dipuseurkeun-dipuseurkeun