Daptar SPAM Referrer: Kumaha Cabut Spam Rujukan tina Ngalaporkeun Google Analytics

Naha anjeun kantos mariksa laporan Google Analytics anjeun ngan ukur pikeun kéngingkeun sababaraha rujukan anu aneh pisan anu muncul dina laporan? Anjeun angkat ka situs aranjeunna sareng teu aya anu nyebatkeun anjeun tapi aya hiji ton tawaran sanésna. Tebak cing? Jalma-jalma éta henteu pernah nyebatkeun pangunjung kana situs anjeun. Kantos. Upami anjeun henteu sadar kumaha jalanna Google Analytics, dasarna piksel ditambihan kana unggal beban halaman anu nyeep tan data sareng