Maksimalkeun Usaha Pemasaran 2022 anjeun sareng Manajemén Idin

2021 parantos teu tiasa diprediksi sapertos 2020, sabab seueur masalah anyar anu nangtang para pemasar ritel. Marketers bakal perlu tetep lincah sarta responsif kana tantangan heubeul jeung anyar bari ngusahakeun ngalakukeun leuwih kalawan kirang. COVID-19 teu tiasa malikkeun cara jalma mendakan sareng balanja - ayeuna nambihan kakuatan gabungan tina varian Omicron, gangguan ranté suplai sareng sentimen konsumen anu turun-tumurun kana teka-teki anu parantos rumit. Retailers pilari nangkep paménta pent-up téh

Tantangan Marketing - Sareng Solusi - pikeun 2021

Taun ka tukang mangrupikeun perjalanan anu gagah pikeun para pemasar, maksa usaha di ampir unggal séktor pikeun pangsi atanapi bahkan ngagentos sadayana strategi dina nyanghareupan kaayaan anu teu kaémutan. Pikeun seueur jalma, parobihan anu paling penting nyaéta pangaruh tina jarak sosial sareng panyumputan tempatna, anu nyiptakeun lonjakan ageung dina kagiatan balanja online, bahkan di industri anu e-commerce henteu saacanna diucapkeun. Pergeseran ieu nyababkeun bentang digital anu ramé, kalayan langkung seueur organisasi anu ngusahakeun konsumén