Kumaha Kumaha Anjeun Marketing kelestarian Brand anjeun sarta Diversity?

Poé Bumi nyaéta minggu ieu sareng urang ningali jalan umum tulisan sosial dimana perusahaan ngamajukeun lingkungan. Hanjakalna, pikeun seueur perusahaan - ieu ngan ukur kajadian sataun sakali sareng sababaraha dinten sanés aranjeunna balik deui ka bisnis sapertos biasa. Minggu kamari, kuring réngsé bengkel pamasaran di perusahaan ageung dina industri kasihatan. Salah sahiji hal anu kuring damel dina lokakarya nyaéta perusahaanna peryogi pasar anu langkung saé

Henteu Unggal Stratégi Kandungan Peryogi Carita

Carita aya dimana-mana sareng kuring gering. Unggal aplikasi média sosial nyobian ngalungkeun aranjeunna dina rupa kuring, unggal halaman wéb nyobian pikeun mikat kuring ka carita clickbait maranéhanana, sareng ayeuna unggal mérek hoyong sambung émosional sareng kuring online. Punten cobian. Alesan Kunaon Kuring Ngembang Ngalangkungan Carita: Kaseueuran jalma anu pikasieuneun dina nyarioskeun carita. Kaseueuran jalma henteu milari carita. Gasp! Kuring terang kuring bakal ngaganggu propésional kontén

Tren dina Ngarekam Pamasar Eusi

Kami parantos diberkahan di agénsi kami kalayan hubungan anu hébat sareng ahli pamasaran kontén - ti tim éditor di perusahaan perusahaan, nepi ka panaliti lepas pantai sareng blogger, pikeun panulis kapamimpinan panginten bébas sareng saha waé anu aya di antawisna. Butuh dasawarsa pikeun ngahijikeun sumber daya anu leres sareng meryogikeun waktos pikeun cocog sareng panulis anu leres kana kasempetan anu pas. Kami parantos mikir ngeunaan nyéwa panulis sababaraha kali - tapi mitra kami ngalakukeun pagawéan anu luar biasa anu urang pernah bakal pernah

Ngembangkeun Teras Sosial Anjeun

Di industri urang, resume sosial mangrupikeun sarat. Upami anjeun calon milarian padamelan di média sosial, langkung saé anjeun gaduh jaringan anu hébat sareng ayana online. Upami anjeun calon milarian padamelan dina optimasi mesin pencari, langkung saé kuring tiasa mendakan anjeun dina hasil pamilarian. Upami anjeun calon milarian padamelan pamasaran kontén, langkung saé kuring tiasa ningali sababaraha kontén populér dina blog anjeun. Saratna