Naon Nofollow, Dofollow, UGC, Atanapi Tautan Anu Disponsoran? Naha Backlinks Penting pikeun Peringkat Milarian?

Saban dinten koropak kuring dibanjiran ku perusahaan SEO spamming anu nyungkeun nempatkeun tautan dina kontén kuring. Éta aliran pamundut anu teu aya tungtungna sareng leres-leres ngaganggu kuring. Kieu carana kumaha email biasana jalan… Dear Martech Zone, Kuring perhatoskeun yén anjeun nyerat tulisan anu saé ieu dina [keyword]. Kami nyerat tulisan lengkep ngeunaan ieu ogé. Jigana éta bakal ngajantenkeun tambahan anu saé pikeun tulisan anjeun. Punten wartoskeun upami anjeun