Renderforest: Ngédit Pidéo Real-Time sareng Citakan Animasi Online

Kami ngaluncurkeun séri wawancara anyar di dieu dina blog téknologi pamasaran kalayan dibantuan ku Creative Zombie Studios. Podcast kami anu aya sareng Tepi Radio Wéb anu saé pisan sareng ditayangkeun sacara régional di Indianapolis dinten Sabtu siang di Freedom 95… tapi kadang-kadang urang kedah langkung jero sareng bakat anu urang hoyong wawancara. Kalayan musik latar tukang ti band sobat, Brad sareng timna ngahijikeun deui sora intro anu hébat