Moz Lokal: Maksimalkeun Ayana Online Lokal Anjeun Ngaliwatan Listing, Reputasi, sareng Manajemén Nawaran

Salaku mayoritas jalma diajar ngeunaan sareng mendakan bisnis lokal online, ayana online anu mantap penting. Inpormasi anu akurat ngeunaan bisnis, poto anu saé kualitasna, pembaruan anu pangénggalna, sareng réspon kana ulasan ngabantosan jalma-jalma diajar langkung seueur ngeunaan bisnis anjeun sareng sering nangtoskeun naha aranjeunna milih mésér ti anjeun atanapi pesaing anjeun. Manajemén daptar, nalika digabungkeun sareng manajemén reputasi, tiasa ngabantosan usaha lokal ningkatkeun ayana online sareng reputasi ku ngamungkinkeun aranjeunna ngatur sababaraha

Naon Pangaruh Marketing Média Sosial?

Naon pamasaran média sosial? Kuring terang éta siga patarosan dasar, tapi leres-leres pantes aya sawala. Aya sababaraha dimensi pikeun strategi pamasaran média sosial anu hébat ogé hubungan anu saling pakait sareng strategi saluran sanés sapertos eusi, sungsi, email sareng sélulér. Hayu urang balikan deui kana watesan pamasaran. Pamasaran mangrupikeun tindakan atanapi bisnis tina nalungtik, ngarencanakeun, ngaeksekusi, ngamajukeun sareng ngajual produk atanapi jasa. Média sosial mangrupikeun

Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Pamasaran Media Sosial 101

Kumaha kuring ngamimitian dina média sosial? Ieu patarosan anu kuring teraskeun nalika kuring nyarioskeun pangaruh média sosial kana usaha pamasaran bisnis. Mimiti, hayu urang bahas naha perusahaan anjeun badé aktip dina média sosial. Alesan Kunaon Usaha Nganggo Pamasaran Media Sosial Ieu pidéo anu hadé pikeun 7 cara pamasaran média sosial anjeun tiasa ngajalankeun hasil bisnis. Kumaha Ngamimitian Sosial

Crowdfire: Panggihan, Kurasi, Bagikeun, sareng Nyebarkeun Eusi Anjeun Pikeun Média Sosial

Salah sahiji tantangan pangbadagna pikeun ngajaga sareng mekarkeun ayana média sosial perusahaan anjeun nyaéta nyayogikeun kontén anu masihan nilai pikeun pengikut anjeun. Hiji platform manajemén média sosial anu menonjol ti pesaing na pikeun ieu nyaéta Crowdfire. Henteu ngan ukur anjeun tiasa ngatur sababaraha akun média sosial, ngawas reputasi anjeun, ngajadwalkeun sareng ngajadikeun otomatis penerbitan anjeun nyalira ... Crowdfire ogé ngagaduhan mesin kurasi dimana anjeun tiasa mendakan kontén anu populér di média sosial sareng