Pamasaran Media Sosial 101

Kumaha kuring ngamimitian dina média sosial? Ieu patarosan anu kuring teraskeun nalika kuring nyarioskeun pangaruh média sosial kana usaha pamasaran bisnis. Mimiti, hayu urang bahas naha perusahaan anjeun badé aktip dina média sosial. Alesan Kunaon Usaha Nganggo Pamasaran Media Sosial Ieu pidéo anu hadé pikeun 7 cara pamasaran média sosial anjeun tiasa ngajalankeun hasil bisnis. Kumaha Ngamimitian Sosial

Brandmentions: Monitoring Reputation, Analisis Sentimen, sareng Tanda pikeun Milarian sareng Média Sosial

Sedengkeun seuseueurna platform tech pamasaran pikeun monitoring reputasi sareng analisis sentimen museur murni dina média sosial, Brandmentions mangrupikeun sumber anu komprehensif pikeun ngawaskeun naon waé atanapi sadaya sebutan mérek anjeun online. Naon waé properti digital anu dikaitkeun kana situs anjeun atanapi disebatkeun mérek, produk, hashtag, atanapi nami padamel anjeun… diawasi sareng dilacak. Sareng platform Brandmentions nyayogikeun peringatan, pelacakan, sareng analisis séntimén. Brandmentions ngamungkinkeun usaha pikeun: Ngawangun Hubungan Terlibat - Pendakan sareng terlibat sareng

Pitunjuk Pamungkas pikeun Ngawaskeun Reputasi Online Anjeun

Jalma anu saé di Trackur parantos ngahijikeun infographic ieu ngeunaan kumaha ngawaskeun reputasi pribadi atanapi merk anjeun online. Léngkah-léngkah anu aranjeunna tangtukeun: Identipikasi reputasi anjeun - monitor nami nami mérek, nami perusahaan, nami produk sareng variasi. Kuantitas pemirsa anjeun - saha anu ngagaduhan saham dina reputasi online anjeun? Ngartos tujuan anjeun - kumaha anjeun ngukur naha reputasi anjeun ningkat? Sebutkeun kabutuhan anjeun - alat naon anu anjeun

Trackur: Pangawas Reputasi Sederhana, Kuat

Di dunya ayeuna, henteu perusahaan anu ngagaduhan ayana online anu serius tiasa mampuh ngawaskeun wéb pikeun reputasi. Dina jaman persaingan tikoro cut sareng kasatiaan palanggan anu sakedap, ngan ukur perusahaan anu aktip ngawaskeun média sosial sareng saluran wéb aktif sanés pikeun ngartos naon anu dipikirkeun ku pelanggan ngeunaan hal éta, sareng ngaréspon anu saluyu, nangtung kasempetan ningkatkeun kasatiaan palanggan, sareng ku pendapatan perpanjangan. Trackur nawiskeun solusi anu ngajantenkeun monitoring online anjeun