Tren Tren Kandungan B2B

Pandemi kasebut sacara substansial ngaganggu tren pamasaran konsumen nalika usaha disaluyukeun sareng tindakan pamaréntah anu dicandak pikeun usaha nyegah panyebaran COVID-19 gancang. Nalika konperénsi dipareuman, pembeli B2B ngalih online pikeun eusi sareng sumber daya maya pikeun ngabantosan aranjeunna ngalangkungan tahapan perjalanan anu mésér B2B. Tim di Digital Marketing Philippines parantos ngagabungkeun infographic ieu, Tren Marketing Konten B2B di 2021 anu ngadorong 7 tren di bumi pusat kumaha eusi B2B

Perpustakaan Eusi: Naon Éta? Sareng Naha Stratégi Pamasaran Eusi Anjeun Gagal Tanpa Éta

Mangtaun-taun ka pengker kami damel sareng perusahaan anu ngagaduhan sababaraha juta tulisan diterbitkeun dina situsna. Masalahna nyaéta saeutik pisan tulisan anu dibaca, bahkan kirang dina rangking mesin pencari, sareng kirang ti hiji persén diantaranana ngagaduhan pendapatan. Abdi nangtang anjeun marios perpustakaan eusi sorangan. Kuring yakin anjeun bakal kaget kana naon persén halaman anjeun anu saé populér sareng aktipitas anjeun

Panilitian anu Hadé, Hasil Anu Hadé: Platform ResearchTech Metode

Methodify mangrupikeun platform panilitian pasar otomatis sareng mangrupikeun salah sahiji ti saeutik global anu khusus dikembangkeun pikeun ngajadikeun otomatis sadaya prosés panilitian. Platform éta ngajantenkeun langkung gampil sareng gancang pikeun perusahaan pikeun ngaksés wawasan konsumen anu penting dina unggal tahapan pamekaran produk sareng prosés pamasaran pikeun nyandak kaputusan bisnis anu langkung saé. Nyandak saléngkah deui, Methodify didesain janten tiasa disesuaikan, masihan perusahaan tanggapan konsumen kana naon waé

Perusahaan nganggo Média Sosial Pikeun Ngaramal Paménta: PepsiCo

Paménta konsumén dinten ayeuna robih langkung gancang tibatan sateuacanna. Hasilna, peluncuran produk énggal gagal dina harga anu luhur pisan. Barina ogé, akurat nganilai pasar sareng ngaduga paménta peryogi terabytes data, anu dibasajankeun angka penjualan, transaksi e-commerce, sejarah luar-saham, rata-rata harga, perencanaan promosi, acara khusus, pola cuaca, sareng seueur faktor anu sanés. Pikeun nambihan éta, kaseueuran perusahaan tetep teu maliré kana pentingna nerapkeun dialog konsumén online pikeun ngaduga ngagaleuh kahareup