5 Unsur Desain Email Interaktif anu Ngaronjatkeun Tarif Klik-Liwat

Waktu maca: 2 menit Kuring henteu yakin aya naon anu langkung matak pikasieuneun tibatan program email sareng mastikeun yén éta tiasa dianggo atanapi sadaya pengecualian ditangani di sadaya palanggan email. Industri saéstuna kedah ngagaduhan standar pikeun fungsionalitas email sapertos anu parantos dilakukeun ku panyungsi. Upami anjeun muka email anu dirarancang kalayan hadé, responsif anu katingali saé pisan dina peramban anjeun bakal mendakan urutan peretasan anu tiasa dijalankeun sareng dianggo saé mungkin. Sareng sanaos anjeun gé

Kumaha Ngabenerkeun Desain Email Responsif sareng Dimana Kéngingkeun Pitulung!

Waktu maca: 2 menit Lumayan matak ngareuwaskeun tapi langkung seueur anu ngagunakeun smartphone pikeun maca email tibatan nyatana nelepon telepon (lebetkeun sindiran ngeunaan konéktipitas di dieu). Mésér modél telepon anu langkung lami parantos turun 17% taun langkung sataun sareng 180% langkung seueur pangusaha anu ngagunakeun smartphone pikeun nilik, nyaring, sareng maca email tibatan sababaraha taun ka pengker. Masalahna, sanaos, aplikasi email henteu maju sakumaha gancangna web browser. Kami masih nyangkut

4 Cara Penting pikeun Stratégi Pamasaran Mobile Smart

Waktu maca: 2 menit Mobile, hapé, sélulér… naha anjeun bosen? Jigana urang nuju ngerjakeun strategi mobile sareng satengah tina klien kami ayeuna - tina ngaoptimalkeun témplat email sélulér, dugi ka ngahijikeun téma responsif, dugi ka ngawangun aplikasi sélulér. Nyatana, kuring yakin usaha jujur ​​ningali ayana wé ka tukang kusabab seueur interaksi sareng mérek ayeuna dimimitian ku alat sélulér - boh dina email, sosial, atanapi ngalangkungan situs wébna. Pemasar anu bijil