Kumaha Martech Stack anjeun Gagal Ngalayanan Palanggan

Dina jaman baheula pamasaran, balik awal 2000an, sababaraha CMO gagah nanem modal dina sababaraha alat dasar anu dirancang pikeun ngabantosan langkung hadé ngatur kampanye sareng pamirsa. Panaratas anu kuat ieu narékahan pikeun ngatur, nganalisis sareng ningkatkeun performa, sahingga nyiptakeun sistem téknologi pamasaran anu munggaran- sistem terintegrasi anu nyusun urutan, kampanye anu teu dikonci sareng konci pesen pikeun hasil anu langkung saé. Mertimbangkeun sabaraha jauh industri pamasaran parantos sumping dina sababaraha taun ka pengker

Parobihan dina Anggaran Marketing 2014

Econsultancy parantos ngaleupaskeun Laporan Anggaran Marketing 2014 na pakait sareng Responsys. Aranjeunna parantos nyayogikeun infographic komprehensif ieu ngeunaan hasil data survey. Pemasar (60%) langkung gampang ningkatkeun anggaran pamasaran pikeun taun payun tibatan iraha waé ti saprak diluncurkeun Laporan Anggaran Pemasaran anu munggaran nalika krisis ékonomi. Langkung ti 600 perusahaan (seuseueurna Inggris), ilubiung dina ieu panilitian, anu janten bentukna

Naha Palanggan Anjeun CINTA Anjeun?

Naha palanggan anjeun cinta anjeun? Data survey anyar tina Responsys ngungkabkeun kumaha mérek tiasa ngajaga hubungan jangka panjang sareng konsumén sareng nyingkahan gangguan anu teu perlu. Panilitian réspon nunjukkeun yén konsumén nyandak masalah sareng mérek nalika pesenna mangrupikeun bagian tina pangalaman pelanggan anu didamel anu dibuka dina waktosna, ngalangkungan saluran sareng numutkeun paripolah sareng karesep hiji individu. Kalayan strategi sareng solusi anu leres, unggal interaksi pelanggan tiasa janten awal anu éndah

Éféktivitas Mobile App Push Marketing

Numutkeun ka Responsys 'SVP tina Saluran Munculna Michael Della Penna, ku 2020 bakal aya 75 milyar alat anu nyambung kana Internét Hal. Ieu sanés jalma ... bumi urang, mobil urang, platform urang, sareng bahkan alat médis urang sadayana ngembangkeun aplikasi seluler sareng tablet komprehensif kalayan pemberitahuan push. Responsys nembé nugaskeun survey pamasaran mobile ngeunaan 1,200 konsumén AS sareng mendakan yén 68 persén konsumén anu parantos ngaunduh aplikasi, parantos nga-push

AddShoppers: Platform Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan sosial, nambihan tombol bagi sareng nyayogikeun anjeun analisa kumaha sosial mangaruhan perdagangan. AddShoppers ngabantosan panyadia ecommerce ngungkit média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Tombol bagi hasil, hadiah sosial, sareng aplikasi bagi paméséran ngabantosan anjeun kéngingkeun saham sosial anu langkung teras tiasa ngajantenkeun penjualan sosial. Analitik AddShoppers ngabantosan anjeun ngalacak pangunjung anjeun sareng ngartos saluran sosial mana anu dikonversi. AddShoppers ningkatkeun Dursasana konsumén ku ngahijikeun