Naon Webrooming? Kumaha Béda ti Showrooming?

Minggu ayeuna kuring nuju nalungtik mésér alat audio pikeun studio kami. Kuring sering mumbul tina situs manufaktur, teras situs e-commerce khusus, toko ritel, sareng Amazon. Abdi sanés ngan ukur hiji-hiji. Nyatana, 84% pembeli mariksa Amazon sateuacan balanja Naon Webrooming Webrooming - nalika palanggan angkat ka toko pikeun ngagaleuh saatos nalungtik produk online. Naon Showrooming Showrooming - nalika palanggan ngagaleuh online saatos nalungtik t The infographic

5 Cara Kauntungan Eceran tina Monitoring Sosial Hyperlocal

Perusahaan ritel bersaing sareng raksasa ritel online sapertos Amazon sareng Zappos. Toko bata-na-mortir ritel tujuanna pikeun nyayogikeun pangalaman pangsaéna pikeun konsuménna. Lalu lintas kaki mangrupikeun ukuran motivasi sareng minat pelanggan (naha individu éta resep sumping ka toko pikeun mésér nalika pilihan mésér online sayogi). Kauntungannana kompetitif pangecér naon waé anu ngagaduhan toko online nyaéta konsumén caket sareng siap ngadamel

Swirl: Platform Pamasaran Mobile Di-Toko pikeun Pangecér Utama

Swirl In-Store Mobile Marketing Platform ™ mangrupikeun platform pangheulana ngantepkeun pangecér skala ageung nyiptakeun sareng nganteurkeun eusi anu dipersonalisasi sareng tawaran ka para pembeli dumasar lokasi khususna di jero toko ritel fisik. Platform Swirl nawiskeun solusi tungtung-ka-ujung pikeun pangecér pikeun ngatur kampanye anu épéktip anu komunikasi sareng para nasabahna ngalangkungan alat sélulérna dimana waé ti tingkat lingkungan, dugi ka area toko. Dina Méi, Swirl ngaluncurkeun pilot

Pamasaran Mobile dina Industri Ritel

Mobile sareng ritel tetep nawiskeun seueur kasempetan pikeun pangecér pikeun ningkatkeun nilai pelanggan sareng ningkatkeun kasatiaan - pamustunganana nyetir penjualan. Strategi saderhana sapertos olahtalatah SMS ngagaduhan tingkat réspon anu mangaruhan pisan. Solusi anu langkung maju sapertos aplikasi mobile tiasa ningkatkeun pangalaman balanja pikeun konsumén. Dynmark mangrupikeun perusahaan intelijen sareng olahtalatah awan di Inggris. Aranjeunna parantos ngahijikeun infographic ieu anu nyayogikeun sababaraha statistik anu kuat pikeun ngadukung usaha pamasaran ritel anjeun ku panggunaan