PRISM: Kerangka Pikeun Ngaronjatkeun Konversi Média Sosial Anjeun

Kanyataanna nyaéta anjeun biasana henteu ngajual dina saluran média sosial tapi anjeun tiasa ngahasilkeun penjualan tina média sosial upami anjeun nerapkeun prosés tungtung nepi ka akhir. Kerangka kerja PRISM 5 urang mangrupikeun prosés anu tiasa anjeun anggo pikeun ningkatkeun konvérsi média sosial. Dina tulisan ieu kami badé ngajelaskeun kerangka 5 léngkah sareng ngalangkungan conto alat anu tiasa anjeun anggo pikeun unggal léngkah prosés. Ieu PRISM: Pikeun ngawangun PRISM anjeun