Kumaha Épéktip Lacak Konversi sareng Penjualan anjeun dina Email Marketing

Marketing email sami pentingna dina ngamangpaatkeun konvérsi sapertos anu kantos aya. Nanging, seueur pemasar masih gagal ngalacak kinerjaana ku cara anu bermakna. Bentang pamasaran parantos mekar dina tingkat anu gancang dina Abad 21, tapi sapanjang naékna média sosial, SEO, sareng pamasaran kontén, kampanye email teras-terasan tetep luhur tina ranté dahareun. Nyatana, 73% pemasar masih ningali pamasaran email salaku sarana anu paling efektif

Naon Kandungan Marketing?

Sanaos kami parantos nyerat ngeunaan pamasaran kontén langkung ti dasawarsa, saur éta penting pikeun urang ngajawab patarosan dasar pikeun duanana mahasiswa pamasaran ogé ngabuktoskeun inpormasi anu disayogikeun ka para pemasar anu ngalaman. Eusi pamasaran mangrupikeun istilah anu pikaresepeun. Nalika éta ngagaduhan moméntum anu anyar, kuring henteu émut waktos nalika pamasaran henteu ngagaduhan kontén anu pakait sareng éta. Tapi aya deui strategi pemasaran eusi tibatan ngan ukur ngamimitian blog, kitu

Statistik Marketing Influencer

Kami parantos ngabagi infografis kana naon anu mangrupikeun pamasaran influencer, épolusi pamasaran influencer sateuacanna, ogé sababaraha tulisan ngeunaan prakték pamasaran paling hadé dina influencer, kumaha henteu nganggo influencer, sareng bédana pangaruh mikro sareng selebritis. Infographic Ieu wincikan tinjauan pamasaran influencer sareng stratégi sareng statistik ayeuna ngalangkungan medium sareng saluran. Jalma-jalma di SmallBizGenius parantos ngahijikeun infographic komprehensif anu nyayogikeun kaayaan jelas pamasaran influencer ayeuna, Dina

Tren Otomatisasi Marketing, Tantangan, sareng Suksés

Holger Schulze sareng blog Sadayana Téhnologi Pamasaran ngayakeun survey pemasar B2B dina Komunitas Pemasaran Téknologi B2B di LinkedIn. Kuring naros ka Troy Burk, CEO Right On Interactive - platform otomatis pamasaran anu parantos dikenalkeun salaku pamimpin di industri - kanggo masihan tanggapan kana hasil survey. Survei parantos saé dilakukeun sareng nyayogikeun sababaraha métrik anu saé kumaha bagian tina B2B marketer anu ngamangpaatkeun otomatisasi pamasaran. Kudos

Ekspektasi dina Investasi Pamasaran Anjeun

Kami ngagaduhan dua rapat anu hebat kamari, hiji sareng klien sareng hiji sareng prospek. Duanana paguneman éta kira-kira harepan dina balikna investasi pamasaran. Perusahaan kahiji umumna mangrupikeun organisasi penjualan kaluar sareng anu kadua mangrupikeun organisasi ageung gumantung kana pamasaran basis data sareng réspon mail langsung. Duanana organisasi ngartos, dugi ka dolar, kumaha anggaran penjualan sareng anggaran pamasaranna dianggo pikeun aranjeunna. Organisasi penjualan ngartos éta, kalayan

Firemail: Email Marketing tanpa Panyadia Layanan Email

Kuring resep pisan panyadia ladenan email sareng produk sareng jasa anu luar biasa anu aranjeunna pasihkeun. Mungkin anu paling penting nyaéta masalah pangiriman anu tiasa timbul nalika ngirim jilid email. Kalayan riff anu ageung diantara Panyedia Layanan Internét (ISP) sareng Panyayogi Layanan Email (ESPs), sakapeung bisnis na ditempatkeun di tengah. Ironisna, damel sareng ESP sareng henteu gaduh otoritas naon waé ogé tiasa nyababkeun masalah pangiriman. Seueur ISP meungpeuk email ngan saukur kusabab