Wayahna Liburan deui, Ieu 10 Taktik Pikeun Maksimalkeun Hasil Anjeun

Abdi linggih dina kios di bandara Minneapolis nuju mulih ka Indianapolis. Kuring nembé réngsé ngalakukeun keynote di ConceptOne anu wincikan Perjalanan Pemasaran Tangkas sareng nyayogikeun Hadirin kalayan Lembar Inisiatif Pemasaran kuring. Candak salinan éta nalika anjeun maca infographic ieu - éta kedah ngabantosan anjeun! Balik kana carita. Kuring kantos di Austin di Dell minggu kamari nampilkeun ka tim internasionalna ngeunaan podcasting, dugi ka bumi, sareng angkat

A Snapshot tina Omnichannel Consumer Meuli Paripolah

Strategi Omnichannel janten langkung umum pikeun dilaksanakeun nalika panyadia awan pamasaran nawiskeun langkung ketat sareng pangukuran strategi dina sapanjang perjalanan konsumén. Nyukcruk tautan sareng cookies ngaktipkeun pangalaman lancar dimana, henteu paduli saluranna, platform tiasa terang dimana konsumenna sareng nyorong pesen pamasaran anu aya hubunganana, dilarapkeun kana saluran, sareng nungtun dugi ka mésér. Naon Omnichannel? Nalika urang nyarioskeun saluran dina pamasaran, urang nuju nyarios

20 Faktor konci anu mangaruhan Paripolah Konsumén E-Dagang

Wah, ieu mangrupikeun infographic anu luar biasa sareng dirancang kalayan hadé ti BargainFox. Kalayan statistik dina unggal aspék paripolah konsumen online, éta masihan terang naon anu leres-leres mangaruhan tingkat konvérsi dina situs e-commerce anjeun. Unggal aspek pangalaman e-commerce anu disayogikeun, kalebet desain halaman wéb, pidéo, kagunaan, kagancangan, pamayaran, kaamanan, pamiceunan, pangiriman, layanan palanggan, obrolan langsung, ulasan, kasaksian, papacangan palanggan, hapé, kupon sareng diskon, pengiriman barang, program kasatiaan, média sosial, tanggung jawab sosial, sareng ritel.

Tip Pamasaran Liburan pikeun Ritel sareng E-commerce

Teu heran yén 78% pembeli bakal nalungtik pameseran salajengna online, tapi naon anu matak héran sabaraha pangecér sareng perusahaan ecommerce anu ningalkeun ayana onlinena kaluar tina persamaan. Salah sahiji elemen anu leungit nyaéta Pinterest - jaringan sosial anu kawéntar pikeun inspirasi kado. Dina 15 taun ka pengker, 75% pertumbuhan ritel parantos liwat penjualan online. Sedengkeun seuseueurna penjualan masih kajantenan di toko bata & mortir,

Kabagjaan Ngeklik

Ecommerce mangrupikeun élmu - tapi éta henteu misteri. Pangecér online pangsaéna parantos méréskeun jalur pikeun sésana urang ku ngalaksanakeun rébuan strategi uji coba sareng nyayogikeun data pikeun batur ningali sareng diajar. Ayeuna, ampir sapertilu tina total toko penduduk Internét online. Pikeun pangecér, jumlah ieu ngabuktikeun kakuatan anu ningkat tina penjualan online. Pikeun mikat konsumén anu nyambung ieu, pangecér kedah ngajantenkeun pameseran dina halaman wéb na pikaresepeun,