Élmu Ngareuwaskeun Di Balik Pangaruh sareng Persuasi

Kuring parantos bersuara ngeunaan hinaan kuring ngeunaan panacea pang anyarna ngeunaan kumaha pangaruh pamasaran dijual online. Sanaos kuring yakin pangirut ngagaduhan jangkauan anu hébat sareng sababaraha pangaruh, kuring henteu percanten yén aranjeunna ngagaduhan kakuatan pujukan pikeun bebas tina faktor anu sanés. Pangaruh pamasaran masih meryogikeun strategi saluareun ngalungkeun sababaraha tikét dina influencer atanapi kéngingkeun retweet. Numutkeun ka Dr. Robert B. Cialdini, panulis Pangaruh: Élmu sareng Praktek (Édisi 5), kuring tiasa