Naha Anjeun Kaleungitan Pakasaban Marketing Anjeun ka Robot?

Ieu salah sahiji tulisan anu anjeun snicker ... teras angkat nyandak shot tina Bourbon janten hilap. Dina pandangan heula, ieu sigana patarosan anu pikaseurieun. Kumaha di dunya anjeun tiasa ngaganti manajer pamasaran? Éta bakal meryogikeun kamampuan diajar kabiasaan konsumén sacara tuntas, nganalisis data rumit sareng tren sacara obyéktif, sareng mikir sacara kréatip pikeun ngahasilkeun solusi anu tiasa dianggo. Patarosan éta nyababkeun urang ngabahas tugas naon anu saleresna