Productsup: Sindikasi Kandungan Produk sareng Manajemén Eupan

Dina séri Wawancara Martech bulan kamari, urang ngagaduhan sponsor - Productsup, platform manajemén feed data. Platform e-commerce rumit pisan ayeuna, kalayan nekenkeun kagancangan, pangalaman pangguna, kaamanan, sareng stabilitas. Éta henteu salawasna nyayogikeun seueur rohangan pikeun kustomisasi. Kanggo seueur perusahaan ecommerce, seueur penjualan kajantenan di luar situs. Amazon sareng Walmart, salaku conto, mangrupikeun situs anu seueur padagang e-commerce anu ngajual langkung seueur produk tibatan bahkan dina produk na