MetaCX: Atur siklus hirup Palanggan kolaboratif Kalayan Ngajual Dumasar Hasil

Langkung dasawarsa ka pengker, kuring damel sareng sababaraha bakat anu luar biasa dina industri SaaS - kalebet damel salaku manajer produk pikeun Scott McCorkle sareng mangtaun-taun salaku konsultan integrasi damel sareng Dave Duke. Témbal mangrupikeun inovator anu teu kendat anu sanggup ngaluncurkeun tantangan naon waé. Dave mangrupikeun manajer akun anu sacara transformatif anu sacara konsisten anu ngabantosan organisasi pangageungna di dunya pikeun mastikeun ekspektasi aranjeunna ngaleuwihan. Éta henteu heran yén dua tim babarengan,