Cukang lantaranana sareng Konsekuensi Hasil tina Data Masalah

Leuwih satengah sadaya pemasar yakin yén data kotor mangrupikeun halangan pangageungna dina ngawangun program pamasaran anu suksés. Tanpa data kualitas atanapi data henteu lengkep, anjeun kaleungitan kamampuan pikeun akurat sasaran sareng komunikasi sareng prospek anjeun. Dina gilirannana, ieu nyéépkeun kamampuan pikeun mastikeun yén anjeun ogé nyumponan kabutuhan tim penjualan anjeun. Efisiensi penjualan mangrupikeun segmen téknologi anu tuwuh. Kamampuh, sareng data anu hébat, pikeun sasaran prospek, ngarobahna kana lead,