ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar

Mangpaat Nguji Kupon sareng Diskon

Naha anjeun mayar premium pikeun kéngingkeun petunjuk anyar, atanapi nawiskeun diskon pikeun narik aranjeunna? Sababaraha perusahaan moal némpél kupon sareng diskon kusabab aranjeunna kasieun ngaleungitkeun mérekna. Perusahaan sanés parantos janten gumantung ka aranjeunna, ngabahayakeun ngirangan kauntunganana. Aya sakedik mamang naha aranjeunna henteu atanapi henteu. 59% pemasar digital nyarios diskon sareng bundel épéktip pikeun kéngingkeun palanggan énggal. Sedengkeun diskon anu luar biasa dina nyetir kauntungan jangka pondok, éta tiasa ngarusak

Sailthru: Optimalkeun, Otomatiskeun sareng Kirim

Kami nuju umur anu pikaresepeun nalika ngeunaan data ageung sareng personalisasi. Platform sapertos Sailthru tiasa ngahususkeun frékuénsi sareng topik tina olahtalatah anu anjeun kirimkeun ngalangkungan mobile atanapi email - teras ngadamel pribados eusi situs anu badarat pangguna. Kuring parantos lami nyerat yén watesan analitik modéren éta ngan ukur nimbulkeun seueur patarosan, sanés waleran anu saleresna. Platform personalisasi sapertos Sailthru nyaéta