Strategi Penjualan B2B anjeun Henteu Disaluyukeun sareng Lalampahan Anu Mésér

Henteu kunanaon ... ieu bakal nyeureud sakedik, utamina ka réréncangan kuring dina penjualan: Tim penjualan berjuang berjuang sareng konsumén sareng minuhan targétna ngarah ka kaleungitan produktivitas penjualan. Nasabah beuki sesah ngahontal, anu ngarah kana metrik produktivitas penjualan murag tina gawir. Nalika répérs penjualan tungtungna nyarios sareng udaganna, aranjeunna ditingali ku konsumén salaku anu kirang disiapkeun, utamina kusabab pelanggan dinten ayeuna henteu terang kana jumlah anu teu aya tungtungna