Smarketing: Aligning Your B2B Sales & Marketing Team

Kalayan inpormasi sareng téknologi dina ujung jari urang, perjalanan mésér parantos robih pisan. Anu mésér ayeuna ngalakukeun panilitianna jauh sateuacan kantos nyarios ka wawakil penjualan, anu hartosna pamasaran ngagaduhan peran anu langkung ageung tibatan anu sateuacanna. Diajar langkung seueur ngeunaan pentingna "smarketing" kanggo bisnis anjeun sareng naha anjeun kedah ngajantenkeun tim penjualan sareng pamasaran anjeun. Naon ari 'Smarketing'? Smarketing ngahijikeun pasukan penjualan sareng tim pamasaran anjeun. Éta museur kana ngarobih tujuan sareng misi

Dina 2018, Data Bakal Suluh Ékonomi Wawasan Anu Muncul

Prospék kecerdasan jieunan (AI) ngarobih sadayana ngahasilkeun buzz lumayan dina bunderan pamasaran di 2017, sareng éta bakal neraskeun di 2018 sareng taun payun. Inovasi sapertos Salesforce Einstein, AI munggaran anu komprehensif pikeun CRM, bakal masihan para ahli penjualan wawasan anu teu pernah aya dina kabutuh pelanggan, ngabantosan agén pangrojong méréskeun masalah sateuacan palanggan bahkan nganggap aranjeunna sareng ngantep pamasaran ngadamel pangalaman kana gelar anu teu dimungkinkeun sateuacanna. Perkembangan ieu mangrupikeun ujung anu unggul dina a

5 Kasalahpahaman Pemasaran sareng Kanyataan

Kami nuju ngagarap proposal ayeuna dimana prospek nyatakeun yén aranjeunna hoyong ngalih gancang. Kaseueuran salesman bakal ciduh kalayan kasempetan kéngingkeun tandatangan gancang, tapi kuring ayeuna ningali salaku tanda peringatan. Pindah gancang biasana ngakibatkeun ekspektasi meunang ngawujud gancang. Sedengkeun éta tiasa dimungkinkeun dugi ka sacara tuntas nganalisis klien, persaingan, sareng kasempetan, kami henteu yakin kumaha gancangna urang tiasa nampi hasilna. Nyaéta

Penjualan sareng Pemasaran: Kaulinan Asli singgasana

Ieu mangrupikeun infographic anu saé tina tim Pardot ngeunaan organisasi dimana penjualan sareng perjuangan pamasaran ngajantenkeun nyalira. Salaku konsultan pamasaran, kami parantos berjuang sareng organisasi anu didorong ku penjualan ogé. Hiji masalah konci nyaéta organisasi anu didorong ku penjualan sering nerapkeun ekspektasi anu sami pikeun tim penjualanna ka tim pamasaran. Kami disewa ku organisasi anu didorong ku penjualan sabab sadar yén mérekna henteu ngawangun kasadaran, wewenang sareng kapercayaan online sareng anu jualanna