6 Conto Kumaha Usaha Tiasa Tumuh Nalika Pandemi

Dina awal pandemi, seueur perusahaan motong iklanna sareng anggaran pamasaran kusabab turunna pendapatan. Sababaraha bisnis panginten yén kusabab PHK masal, konsumén bakal lirén balanja sahingga iklan sareng anggaran pamasaran dikirangan. Perusahaan-perusahaan ieu turun-tumurun salaku réspon kana kasusah ékonomi. Salian ti perusahaan ragu-ragu pikeun neraskeun atanapi ngaluncurkeun kampanye iklan anyar, stasiun televisi sareng radio ogé berjuang pikeun ngiringan sareng ngajagaan klien. Agénsi sareng pamasaran

Penjualan sareng Pemasaran Ayeuna Akun pikeun 48% tina Anggaran TI Perusahaan

Kami parantos ngadangukeun ieu bari, tapi tetep penting yén perusahaan terang kanyataan yén anggaran pamasaran parantos robih. Perusahaan neraskeun nanem modal dina téknologi pamasaran pikeun ngabantuan akuisisi, ingetan, sareng strategi jual aranjeunna tanpa nambihan sumber daya manusa. Sedengkeun investasi IT utamina mangrupikeun inpormasi kaamanan sareng résiko - dina basa sanésna, "kedah" - investasi pamasaran terus nungtut balikan deui inpormasi sareng evaluasi lengkep. Sanaos CIO masih diterangkeun