Pentingna Enablement Penjualan

Waktu maca: 3 menit Sedengkeun téknologi enablement penjualan kabuktian naékkeun pendapatan ku 66%, 93% perusahaan teu acan nerapkeun platform pangabisa penjualan. Ieu sering disababkeun ku mitos ngeunaan penjualan tiasa mahal, rumit pikeun nyebarkeun sareng gaduh tingkat adopsi anu handap. Sateuacan teuleum kana kauntungan platform pangabisa penjualan sareng naon anu dilakukeun, hayu urang mimiti teuleuman naon pangna penjualan sareng naha éta penting. Naon Penjualan Enablement? Numutkeun ka Forrester Consulting,