Showpad: Eusi Penjualan, Latihan, Dursasana sareng Pangukuran Pembeli

Waktu maca: 4 menit Nalika bisnis anjeun ngagulung tim penjualan, anjeun bakal mendakan yén milarian kontén anu épéktip janten kabutuhan sapeuting. Tim pangembangan bisnis milarian kertas bodas, studi kasus, dokuméntasi rangkep, tinjauan produk sareng jasa… sareng aranjeunna hoyongkeun didesain ku industri, kematangan klien, sareng ukuran klien. Naon Penjualan Enablement? Sales Enablement mangrupikeun prosés strategis pikeun ngalengkepan organisasi penjualan ku alat, kontén, sareng inpormasi anu pas pikeun hasil jual. Éta nguatkeun Sales reps ka

Pentingna Enablement Penjualan

Waktu maca: 3 menit Sedengkeun téknologi enablement penjualan kabuktian naékkeun pendapatan ku 66%, 93% perusahaan teu acan nerapkeun platform pangabisa penjualan. Ieu sering disababkeun ku mitos ngeunaan penjualan tiasa mahal, rumit pikeun nyebarkeun sareng gaduh tingkat adopsi anu handap. Sateuacan teuleum kana kauntungan platform pangabisa penjualan sareng naon anu dilakukeun, hayu urang mimiti teuleuman naon pangna penjualan sareng naha éta penting. Naon Penjualan Enablement? Numutkeun ka Forrester Consulting,

8 Cara pikeun Anjeun Pikeun Nyiptakeun Eusi anu Nyiptakeun Palanggan

Waktu maca: 3 menit Sababaraha minggu ka tukang ieu, urang nuju nganalisis sadaya eusi klien kami pikeun ngaidentipikasi eusi anu nyetir kasadaran, papacangan, sareng konvérsi. Unggal perusahaan anu ngarepkeun kéngingkeun kalungguhan atanapi numuwuhkeun bisnis online na kedah ngagaduhan kontén. Kalayan kapercayaan sareng wewenang janten dua konci pikeun kaputusan pamésan sareng kontén ngajalankeun kaputusan-kaputusan éta online. Kitu cenah, éta ngan ukur butuh pandangan gancang dina analitik anjeun sateuacan anjeun terang yén

11 Cara Pikeun Ningkatkeun ROI Marketing Kandungan Anjeun

Waktu maca: 3 menit Meureun ieu kedah infographic tiasa janten salah sahiji rekomendasi raksasa ... kéngingkeun pamiarsa pikeun ngarobih! Serius, kami rada lieur kana sabaraha perusahaan anu nyerat eusi anu biasa, henteu nganalisis basis pelangganna, sareng henteu ngembangkeun strategi jangka panjang pikeun ngajalankeun pamiarsa kana konsumén. Usaha kuring pikeun nalungtik ngeunaan ieu ti Jay Baer anu ngaidéntifikasi éta. Senyawa ieu sareng kanyataan yén. Dua statistik éta nunjukkeun kumaha pentingna méakkeun langkung seueur