3 Aturan Psikologi dina Penjualan sareng Pemasaran

Aya sakumpulan réréncangan sareng réréncangan kuring anu nembé ngiringan ngémutan naon anu salah dina industri agénsi. Kanggo sabagéan ageung, éta agénsi anu ngajalankeun ogé sering bajoang langkung sareng kirang biaya. Agénsi anu ngajualna ogé ngeusi langkung seueur sareng kirang bajoang. Éta pamikiran anu matak, kuring terang, tapi ningali éta terus-terusan. Infographic ieu ti Salesforce Kanada némpél kana psikologi penjualan sareng pamasaran