Ambisi: Gamifikasi Pikeun Ngatur, Motivasi, sareng Maksimalkeun Peunteun Tim Penjualan anjeun

Kinerja penjualan penting pisan pikeun bisnis anu ngembang. Kalayan tim penjualan anu aktipitas, aranjeunna ngaraos langkung motivasi sareng nyambung kana tujuan sareng tujuan organisasi. Pangaruh négatip para karyawan anu teu kaanggurkeun kana hiji organisasi tiasa penting - sapertos produktivitas anu kirang, sareng bakat sareng sumber daya anu boros. Nalika ngeunaan tim penjualan khusus, kurangna Dursasana tiasa ngarugikeun usaha bagi pendapatan langsung. Usaha kedah milarian cara pikeun aktip ngalaksanakeun tim penjualan, atanapi résiko

Kumaha Ningkatkeun Kinerja Tim Penjualan Anjeun

Sakitu seueur réréncangan abdi jalma penjualan anu hébat. Jujur pisan, kuring henteu kantos hormat kana karajinanna dugi ka ngamimitian bisnis kuring sorangan sareng nyabak éta. Kuring gaduh pemirsa anu hadé, hubungan anu padet sareng perusahaan anu ngahargaan kuring, sareng layanan anu saé anu aranjeunna peryogikeun. Henteu aya anu penting anu kadua kuring ngalangkungan panto kanggo lungguh dina rapat penjualan! Kuring henteu ngalakukeun naon-naon pikeun nyiapkeun diri sareng langsung mendakan

Transformasi Penjualan Anjeun ngalangkungan Pendekatan Multi-Threaded

Kuring diulem pikeun nyandak bagian dina sawala panel anu anyar dina Konperénsi Produktivitas Penjualan Asosiasi Manajemén Penjualan di Atlanta. Sesi ieu difokuskeun kana Transformasi Penjualan, kalayan panelis nyayogikeun pamikiran sareng pandanganana ngeunaan prakték pangsaéna sareng faktor kasuksesan kritis. Salah sahiji titik diskusi munggaran anu ngusahakeun pikeun ngartikeun istilah éta nyalira. Naon transformasi penjualan? Naha teuing dianggo sareng kamungkinan hyped? Konsensus umum nyaéta, henteu sapertos épéktasi penjualan atanapi panerapan,