SalesRep.ai: Ngagunakeun Kecerdasan pikeun ngajadikeun Otomatis Multi-Channel Prospect Interaction

Sakumaha pidéo ieu ti SalesRep nunjukkeun, bagian ageung tina waktos penjualan ka luar dihabiskan pikeun ngahubungkeun atanapi ngajadwalkeun pikeun ngahubungi pelanggan. SalesRep ngamangpaatkeun otomatisasi panggero ku platform pamrosésan basa otonom, alami pikeun ngusahakeun éta tim penjualan anjeun, ngamungkinkeun aranjeunna museurkeun sadaya perhatian kana penjualan - sanés sambunganna. Platform ngamungkinkeun klien ngawangun prosés anu dijadwalkeun nganggo olahtalatah téks email, sora, sareng SMS.