Top 5 Metrik sareng Investasi Pamasar Anu Diasilkeun dina 2015

Pikeun kadua kalina, Salesforce survey langkung ti 5,000 pemasar sacara global pikeun ngartos prioritas utama pikeun 2015 dina sadaya saluran digital. Ieu tinjauan tina laporan lengkep anu tiasa anjeun unduh di Salesforce.com. Sedengkeun tantangan bisnis anu paling mencétan nyaéta pamekaran bisnis énggal, kualitas kalungguhan, sareng tetep cocog sareng téknologi, kumaha pemasar nganggo anggaran sareng ngalacak kamajuan leres-leres matak panasaran: Top 5 Bidang pikeun Ningkatna Investasi Pamasaran Média Sosial Média Sosial Marketing Sosial

Mintigo: Nyetak Timah prediktip pikeun Perusahaan

Salaku pemasar B2B, urang sadayana terang yén gaduh sistem nyetak timah pikeun ngaidentipikasi kalungguhan siap-jual atanapi calon pembeli kritis pikeun ngajalankeun program generasi paménta anu suksés sareng ngajaga alignment pamasaran-na-penjualan. Tapi nerapkeun sistem nyetak timbel anu saleresna jalan langkung gampang nyariosna tibatan. Kalayan Mintigo, anjeun ayeuna tiasa gaduh modél nyetak timbel anu ngungkit kakuatan analitik duga sareng data ageung pikeun ngabantosan anjeun mendakan pembeli langkung gancang. Teu langkung nebak deui.

Kapost: Kolaborasi Eusi, Produksi, Distribusi, sareng Analisis

Pikeun pemasar kontén perusahaan, Kapost nyayogikeun platform anu ngabantosan tim anjeun pikeun kolaborasi sareng ngahasilkeun kontén, alur kerja sareng distribusi kontén éta, sareng analisa panggunaan konténna. Pikeun industri anu diatur, Kapost ogé ngabantosan dina nyayogikeun jalan satapak Inok dina éditan eusi sareng persetujuan. Ieu tinjauan: Kapost ngatur unggal léngkah prosés dina hiji platform: Stratégi - Kapost nyayogikeun kerangka persona dimana anjeun netepkeun unggal tahap dina

BIME: Software salaku Intél Bisnis Layanan

Nalika jumlah sumber data terus bertambah, sistem intél bisnis (BI) beuki ningkat (deui). Sistem intél bisnis ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun ngalaporkeun sareng dasbor dina data ngalangkungan sumber anu anjeun sambungkeun. BIME nyaéta Parangkat Lunak salaku Layanan (SaaS) sistem Intél Bisnis anu ngamungkinkeun anjeun nyambung ka dunya online sareng di tempat di tempat anu sami. Ngadamel konéksi kana sadaya sumber data anjeun, ngadamel sareng ngaéksekusi pamundut

Naon RFM Blog anjeun?

Di tempat damel kuring bakal ngalakukeun webinar minggu ieu. Topikna parantos aya dina pipikiran kuring sateuacan sateuacan damel pikeun Compendium Blogware, sanaos. Dina dinten mimiti karir pamasaran basis data kuring, kuring ngabantosan ngembangkeun sareng ngararancang parangkat lunak anu bakal ngabantosan para pemasar pikeun ngindéks basis pelangganna. Persamaanana henteu pernah robih, pikeun sababaraha waktos éta sadayana ngeunaan recency, frékuénsi sareng nilai moneter. Gumantung kana sajarah pameseran pelanggan, anjeun tiasa mangaruhan paripolahna