Integrately: Kumaha Ngahijikeun Salesforce Marketing Cloud Jeung WordPress Ngagunakeun Bentuk Elementor

Salaku konsultan Salesforce, masalah anu terus-terusan urang tingali dina rohangan urang nyaéta pamekaran sareng biaya perawatan pikeun ngahijikeun situs sareng aplikasi pihak katilu sareng Marketing Cloud. Sedengkeun Highbridge ngalakukeun loba ngembangkeun atas nama klien kami, urang bakal salawasna panalungtikan naha atanapi henteu aya solusi sadia dina pasaran munggaran. Mangpaat integrasi anu diproduksi aya tilu kali lipat: Panyebaran gancang - ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun integrasi anjeun langkung gancang tibatan

Cabut Pilihan: Solusi Ngaktifkeun Data Pamasaran pikeun Salesforce AppExchange

Pentingna pikeun para pemasar pikeun netepkeun perjalanan 1: 1 sareng para nasabah dina skala, gancang, sareng éfisién. Salah sahiji platform pamasaran anu paling sering dianggo pikeun tujuan ieu nyaéta Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawiskeun rupa-rupa kamungkinan sareng ngagabungkeun multifungsi éta sareng kasempetan anu teu pernah aya pikeun para pemasar pikeun nyambung sareng para nasabah dina sababaraha tahapan perjalanan palangganna. The Marketing Cloud bakal, contona, teu ukur ngaktipkeun marketers keur ngartikeun data maranéhanana

ActionIQ: Platform Data Pelanggan Generasi Salajengna Pikeun Ngepaskeun Jalma, Teknologi, Sareng Proses

Upami anjeun perusahaan perusahaan dimana anjeun parantos ngadistribusikaeun data dina sababaraha sistem, Platform Data Pelanggan (CDP) ampir diperyogikeun. Sistem sering dirarancang pikeun prosés perusahaan internal atanapi otomatisasi ... sanés kamampuan pikeun ningali kagiatan atanapi data dina sapanjang perjalanan palanggan. Sateuacan Platform Data Pelanggan pencét pasar, sumber daya anu diperyogikeun pikeun ngahijikeun platform sanés ngahambat catetan tunggal bebeneran dimana saha waé dina organisasi tiasa ningali kagiatan di sakitar

5 Alat pikeun Ngabantosan Ngepaskeun Pamasaran anjeun Nalika Liburan

Usum balanja Natal mangrupikeun waktos paling penting dina sataun pikeun pangecér sareng pemasar, sareng kampanye pamasaran anjeun kedah nunjukkeun pentingna éta. Ngagaduhan kampanye anu épéktip bakal mastikeun brand anjeun ngagaduhan perhatian anu pantes salami waktos anu paling nguntungkeun dina sataun. Di dunya ayeuna pendekatan shotgun moal deui motong nalika nyobian ngahontal konsumén Anjeun. Merek kedah ngaropea usaha pamasaranna pikeun minuhan individu éta

Perjalanan Palanggan sareng Automove Retention Automation

Salah sahiji téknologi anu matak, langkung maju anu kuring tingali dina IRCE nyaéta Optimove. Optimove mangrupikeun parangkat lunak basis wéb anu dianggo ku palanggan konsumén sareng ahli ingetan pikeun mekarkeun usaha online na ngalangkungan palanggan anu aya. Parangkat lunak ngagabungkeun seni pamasaran sareng élmu data pikeun ngabantosan perusahaan ngamaksimalkeun keterlibatan pelanggan sareng nilai hirupna ku ngotomasi pamasaran ingetan anu langkung dipersonalisasi sareng épéktip. Kombinasi unik tina téknologi kalebet modeling pelanggan anu canggih, analitik pelanggan prediktip, pelanggan hyper-target,