Salesforce: Taun Otomatis anjeun dina Review Infographic

Nalika urang damel sareng klien, urang sering ngawangun pakakas interaktif pikeun ngiringan pangunjung situs. Salesforce Infographic anu dipersonalisasi ieu ti ToutApp ngan saukur tiis teuing pikeun henteu dibagi! Ngan ukur login ku Kapercayaan Salesforce anjeun sareng kéngingkeun laporan anu dipersonalisasi nunjukkeun anjeun tren sareng wawasan anu unik kana Kasempetan Salesforce anjeun ti 2013. Ieu mangrupikeun conto tina naon anu bakal dihasilkeun infographic otomatis pikeun anggota penjualan Salesforce anjeun: ToutApp mangrupikeun alat anu ngabantosan anjeun dina templating,