Whatagraph: Multi-Channel, Pangimeutan Data Real-Time & Laporan Pikeun Agénsi & Tim

Sanaos ampir unggal penjualan sareng platform martech gaduh antarmuka ngalaporkeun, seueur anu cukup kuat, aranjeunna kakurangan tina nyayogikeun sagala rupa tampilan komprehensif ngeunaan pamasaran digital anjeun. Salaku pemasar, kami nyobian ngapusatkeun ngalaporkeun dina Analytics, tapi éta sering éksklusif pikeun kagiatan dina situs anjeun tinimbang sadaya saluran anu anjeun damel. Sareng… upami anjeun kantos resep nyobian ngawangun ngalaporkeun dina platform,

4 Léngkah Pikeun Ngalaksanakeun atanapi Ngabersihan Data CRM Pikeun Maksimalkeun Kinerja Penjualan Anjeun

Perusahaan anu hoyong ningkatkeun kinerja penjualanna biasana investasi dina strategi palaksanaan platform manajemén hubungan pelanggan (CRM). Kami parantos ngabahas naha perusahaan ngalaksanakeun CRM, sareng perusahaan sering nyandak léngkah… tapi transformasi sering gagal kusabab sababaraha alesan: Data - Kadang-kadang, perusahaan ngan saukur milih dump data tina akun sareng kontakna kana platform CRM sareng data henteu bersih. Upami aranjeunna parantos ngalaksanakeun CRM,

Appointiv: Streamline sareng ngajadikeun otomatis Penjadwalan Janjian Nganggo Salesforce

Salah sahiji klien kami aya dina industri kasehatan sareng naroskeun kami pikeun ngaudit panggunaan Salesforce ogé nyayogikeun sababaraha palatihan sareng administrasi supados aranjeunna tiasa maksimalkeun hasil investasi. Salah sahiji kauntungan tina ngagunakeun platform sapertos Salesforce nyaéta dukungan anu luar biasa pikeun integrasi pihak katilu sareng integrasi anu diproduksi ngaliwatan pasar aplikasi na, AppExchange. Salah sahiji parobahan paripolah anu signifikan anu lumangsung dina perjalanan pembeli online nyaéta kamampuan pikeun

Marketing Cloud: Kumaha Jieun Automation di Automation Studio pikeun Impor Kontak SMS kana MobileConnect

Perusahaan kami nembé ngalaksanakeun Salesforce Marketing Cloud pikeun klien anu ngagaduhan belasan integrasi anu ngagaduhan transformasi rumit sareng aturan komunikasi. Dina akarna nyaéta basa Shopify Plus sareng Recharge Subscriptions, solusi anu populer sareng fleksibel pikeun panawaran e-commerce dumasar-langganan. Pausahaan ngabogaan palaksanaan olahtalatah mobile inovatif dimana konsumén bisa nyaluyukeun langganan maranéhanana ngaliwatan pesen téks (SMS) jeung maranéhna diperlukeun pikeun migrasi kontak mobile maranéhanana ngaliwatan MobileConnect. Dokuméntasi pikeun

Cabut Pilihan: Solusi Ngaktifkeun Data Pamasaran pikeun Salesforce AppExchange

Pentingna pikeun para pemasar pikeun netepkeun perjalanan 1: 1 sareng para nasabah dina skala, gancang, sareng éfisién. Salah sahiji platform pamasaran anu paling sering dianggo pikeun tujuan ieu nyaéta Salesforce Marketing Cloud (SFMC). SFMC nawiskeun rupa-rupa kamungkinan sareng ngagabungkeun multifungsi éta sareng kasempetan anu teu pernah aya pikeun para pemasar pikeun nyambung sareng para nasabah dina sababaraha tahapan perjalanan palangganna. The Marketing Cloud bakal, contona, teu ukur ngaktipkeun marketers keur ngartikeun data maranéhanana