Kalkulator: Ngitung Ukuran Sampel Minimum Survey anjeun

Ngembangkeun survey sareng mastikeun anjeun gaduh réspon anu valid anu tiasa anjeun dumasarkeun kana kaputusan bisnis anjeun peryogi saeutik kaahlian. Mimiti, anjeun kedah pastikeun patarosan anjeun ditaros kalayan cara anu henteu bias réspon. Kadua, anjeun kedah pastikeun anjeun survey cukup jalma pikeun kéngingkeun hasil anu sah sacara statistik. Anjeun teu kedah naros ka unggal jalma, ieu bakal padamelan padamel sareng lumayan mahal. Perusahaan panilitian pasar