Sweetspot: Dasbor Digital Anu Mimiti Handphone

Kamungkinan anjeun mendakan hiji atanapi platform dasbor digital anu sanés dina sababaraha bulan ka pengker. Ieu beda-beda tina bungkus plug-and-play ngagabungkeun sajumlah métrik média sosial sareng web analytics, dugi ka ékosistem perusahaan lengkep anu ngalebetkeun rupa-rupa sumber data sareng fitur pamerintahan. Sweetspot dimaksudkeun nyandak kategori dimungkinkeun pikeun tingkat anyar, anu tujuanna pikeun ngajantenkeun langkung gampil tibatan kantos pikeun "konsumen data" perusahaan pikeun meta dina métrikna. The