5 Faktor Nalika Milih Sora Anjeun Ti Bakat pikeun Pangaruh Maksimum

Kami parantos ngawangun hubungan anu saé sareng sababaraha bakat alih sora salami mangtaun-taun. Amanda Fellows mangrupikeun salah sahiji bakat goto urang, ogé Paul sareng Joyce Poteet. Naha éta mangrupikeun pidéo lengkep atanapi intro podcast, kami terang yén mendakan sora anu leres tibatan bakat ngagaduhan pangaruh anu luar biasa dina kualitas produksi kami. Misalna, Paul, sinonim sareng kota Indianapolis. Anjeunna parantos kana radio, tipi, sareng anu janten sora pikeun