Formula Excel pikeun Ngajadwalkeun Pembaruan Sosial ku Poé Minggu

Salah sahiji klien anu urang damel sareng gaduh musiman anu cukup konsisten pikeun bisnisna. Kusabab ieu, kami resep ngajadwalkeun apdet média sosial jauh pisan sateuacanna supados aranjeunna henteu kedah hariwang ngeunaan pencét tanggal sareng waktos khusus éta. Kaseueuran platform penerbitan média sosial nawiskeun kamampuan unggah ageung pikeun ngajadwalkeun kalénder média sosial anjeun. Kusabab Agorapulse mangrupikeun sponsor ti Martech Zone, Kuring bakal ngantunkeun anjeun ngalangkungan prosésna. Sakumaha