Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Mitos tina DMP dina Pamasaran

Platform Manajemén Data (DMPs) sumping dina pidangan sababaraha taun ka pengker sareng katingali ku seueur salaku juru salamet pamasaran. Di dieu, aranjeunna nyarios, urang tiasa gaduh "catetan emas" kanggo palanggan urang. Dina DMP, vendor ngajanjikeun yén anjeun tiasa ngumpulkeun sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun pikeun pandangan 360 derajat pikeun konsumén. Hijina masalah - éta ngan henteu leres. Gartner ngahartikeun DMP salaku Software anu nyerna data tina sababaraha sumber

Masa Depan Martech

Ayeuna sareng masa depan Téhnologi Pemasaran didebat sareng direbut dina Konperénsi Martech perdana di Boston. Éta mangrupikeun kajualan anu dijual anu ngahijikeun pamimpin pamikiran anu rupa-rupa di dunya Martech. Sateuacanna, kuring gaduh kasempetan pikeun ngahubung sareng korsi konperénsi, Scott Brinker, pikeun ngabahas évolusi industri sareng kumaha peran Kapala Téhnologis Pamasaran parantos janten peran anu kedah dipiboga dina organisasi pamasaran di panjuru dunya. Dina paguneman urang, témbal