UserZoom: Kagunaan Sacara Épéktip Ongkos sareng Pangropéa Palanggan

UserZoom nyayogikeun platform perangkat lunak panilitian pangguna online online berbasis sadaya-kanggo-hiji perusahaan pikeun sacara uji coba uji-efektif, ngukur sora palanggan sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu hébat. UserZoom nyayogikeun kamampuan panilitian kanggo desktop, kalebet uji coba kagunaan jauh, asihan kartu, uji tangkal, uji coba klik tangkapan layar, uji coba timeout tangkapan layar, survey online, VOC (Survei Intercept), VOC (Tab Umpan Balik) ogé tés kagunaan sélulér sareng aplikasi mobile Sora (Nyegat). Hasil panilitian dina data kagunaan, réspon survey,