Kenshoo Mayar Digital Marketing Snapshot: Q4 2015

Unggal taun kuring yakin hal-hal badé ngamimitian leveling, tapi unggal taun pasar sacara dramatis robih - sareng 2015 henteu béda. Tumuwuhna sélulér, naékna iklan daptar produk, munculna jinis iklan énggal sadayana nyumbang kana sababaraha parobihan anu penting dina paripolah konsumen sareng méakkeun pakait ku para pemasar. Infographic anyar ieu ti Kenshoo ngungkabkeun yén sosial parantos dipelak sacara signifikan di pasar. Pemasar ningkatkeun biaya sosialna ku 50%