Kenshoo Mayar Digital Marketing Snapshot: Q4 2015

Unggal taun kuring yakin hal-hal badé ngamimitian leveling, tapi unggal taun pasar sacara dramatis robih - sareng 2015 henteu béda. Tumuwuhna sélulér, naékna iklan daptar produk, munculna jinis iklan énggal sadayana nyumbang kana sababaraha parobihan anu penting dina paripolah konsumen sareng méakkeun pakait ku para pemasar. Infographic anyar ieu ti Kenshoo ngungkabkeun yén sosial parantos dipelak sacara signifikan di pasar. Pemasar ningkatkeun biaya sosialna ku 50%

Milarian Periklanan Méakkeun Q3 2015 Némbongkeun Pergeseran Dramatis

Klién Kenshoo ngalaksanakeun kampanye pamasaran digital anu dijalankeun di langkung ti 190 nagara sareng kalebet ampir satengahna Fortune 50 ngalangkungan sadaya 10 jaringan agénsi iklan global luhur. Éta seueur data - sareng sukur Kenshoo ngabagi data éta sareng kami dina triwulanan pikeun niténan tren anu robih. Pamakéna ngandelkeun alat sélulér langkung ti kantos, sareng pemasar anu langkung saé nuturkeun ieu sareng kampanye anu langkung dioptimalkeun anu nganteurkeun hasil anu positip dina duanana