Kumaha Ningkatkeun Paringkat Milarian Ku Milarian, Ngawaskeun, sareng Mindahkeun 404 Kasalahan Dina WordPress

Kami ngabantosan klien perusahaan ayeuna ku ngalaksanakeun situs WordPress énggal. Éta mangrupikeun bisnis multi-lokasi, multi-basa sareng ngagaduhan hasil anu goréng pikeun milarian sababaraha taun ka pengker. Nalika kami ngarencanakeun situs anyarna, kami ngaidentipikasi sababaraha masalah: Arsip - aranjeunna gaduh sababaraha situs dina dasawarsa terakhir kalayan bédana anu tiasa dibuktikeun dina struktur URL situs na. Nalika kami nguji tumbu halaman anu lami, aranjeunna 404 dina situs pang anyarna.

Anjeun Salah, Ieu 4 Alesan Kunaon Média Sosial Pangaruh SEO

Dupi urang punten nempatkeun argumen ieu? Sigana kuring yén aya sababaraha propésional di luar sana anu goréng-bohong média sosial tanpa pinuh ngartos dampakna. Sosial mangrupikeun metodologi promosi anu ngawangun duanana pangirut merek ogé ogé masihan anjeun paparan ka pemirsa anu langkung lega. Kuring henteu hoyong lumpat sadayana, tapi sigana seueur noise asalna ti ahli SEO - anu ngan saukur henteu