Twitter sareng Pidéo, Sapertos Kécap Kacang sareng Jelly

Tangtosna televisi mangrupikeun média tradisional anu mantep, tapi nalika urang nambihan paripolah layar kadua sigana kuring yén sababaraha média sosial langkung saé tibatan anu sanés. Antara Facebook sareng Twitter, kuring ningali seueur paguneman anu dilakukeun dina Facebook tibatan dina Twitter. Tapi dina Twitter, kuring ningali seueur deui tulisan anu tiasa atanapi henteu mingkaran terlarang. Upami kuring resep kana televisi, kuring henteu yakin kuring hoyong aktipitas paguneman lari

CrowdTwist: Nginsentifkeun, Ngenalkeun sareng Ngahargaan Kasatiaan

CrowdTwist nawiskeun platform labél bodas, analitik canggih sareng pakakas manajemén sareng ngalaporkeun lengkep pikeun ngahijikeun, ngaluncurkeun, ngatur, sareng ngamaksimalkeun usaha ngawangun brand anjeun. Urang nembé ngagaduhan wawancara anu hébat sareng Irving Fain di Tepi Radio Wéb sareng éta masihan kami wawasan kana perusahaan anu leres-leres mangaruhan pamasaran lintas-saluran perusahaan sareng hadiah. Kampanye Factor CrowdTwist X Upami anjeun hoyong ningali kumaha koordinasi ogé, kampanye nasional dilaksanakeun, henteu katingali

Marketing Buzzwords ti Mashable

Jalma-jalma di Mashable parantos ngahijikeun infographic ieu dina 30 dinten Marketing Buzzwords. Salaku jalma anu teu tahan pamasaran nyarios, kuring salawasna ngahargaan nalika urang ningali pamasaran BS. Kuring bakal jujur, sanajan, sareng ngaku yén kuring pikir infographic ieu panginten tiasa pinuh ku éta. Istilah sapertos pamasaran tangkas, infographic sareng gamification sanés pamasaran buzzwords, éta istilah anu sabenerna anu kedah dipahami ku unggal pamasar. Sareng pangageungna mah

Kebangkitan Layar Kadua

Kami parantos nyerat ngeunaan masa depan Télévisi Sosial, tapi nyatana nyaéta layar kadua parantos aya di dieu. Jaba ti nuju pilem, nalika tipi kuring di bumi, kuring sok gaduh laptop, tablet atanapi iPhone kuring anu siap. Layar kadua lumrah pikeun kuring ... sareng éta janten mainstream pikeun saha waé ogé! Ngarobih Iklan Télévisi sareng Peletakan Produk Kumaha carana ngarobah ieu kumaha urang pasar? Nya pikeun hiji,