KANA Express: Manajemén Pangalaman Palanggan

Kami konsultasi sareng seueur perusahaan ukuran sareng perusahaan ageung anu mutuskeun luncat kana program pamasaran sosial ngan ukur mendakan yén aranjeunna henteu ngarepkeun paménta langsung dina layanan palanggan. Pelanggan anu henteu bahagia henteu paduli anjeun muka rekening Twitter atanapi nyebarkeun halaman Facebook pikeun teureuh pamasaran anjeun ... aranjeunna badé ngamangpaatkeun média pikeun nyungkeun jasa. Sareng kusabab éta forum umum, langkung saé anjeun nyayogikeun aranjeunna. Gancang. Ieu

Meunang Wii ti Noobie!

Réréncangan anu saé kuring, Patric… alias Tuan Noobie, masihkeun Nintendo Wii! Patric parantos janten sobat hébat blog kuring dina sataun katukang sareng urang ngagaduhan seueur sacangkir kopi sareng réréncangan urang dina Piala Bean. Sakumaha pikagumbiraeun nalika kuring nampi ngeunaan gadget pangénggalna atanapi téknologi pang anyarna, penting pikeun kuring pikeun émut yén bagian anu saé tina jalma anu nganjang ka situs kuring henteu ngagaduhan pitunjuk

Naha anjeun kaganggu ku Noobs?

Salah sahiji manpaatna (sabagian jalma pikir éta kutukan) janten kecanduan sacara téknis, étika ... pinter, nyaéta yén saha waé anu teras-terasan naroskeun bantosan. Réréncangan anu saé sareng rerencangan Hoosier, Patric aka Mr. Noobie, parantos siap pisan nyandak beban ieu tina taktak anjeun! Patric parantos gaduh halaman wéb anu ngembang, Noobie, salami sataun katukang tapi éta perenah anu anyar sareng diluncurkeun luar biasa! Noobie, Inc. ngagaduhan glosarium, audio sareng pidéo