Naon Jinis Wéb (Poék, Jero, Beungeutan, & Jelas)?

Kami henteu sering ngabahas kaamanan online atanapi Wéb Gelap. Sedengkeun perusahaan ngayakeun padamelan anu hadé pikeun ngamankeun jaringan internalna, damel ti bumi parantos muka usaha pikeun ancaman tambahan tina gangguan sareng peretasan. 20% perusahaan nyatakeun yén aranjeunna nyanghareupan pelanggaran kaamanan salaku hasil tina pagawé jarak jauh. Awet ti bumi: pangaruh COVID-19 dina kaamanan bisnis Cybersecurity henteu ngan ukur tanggung jawab CTO. Kusabab kapercayaan mangrupikeun mata uang anu paling dihargaan dina

Tambihkeun Eupan Podcast Éksternal kana Bahan Loka WordPress Anjeun

Kumaha medarkeun eupan podcast anu di-host sacara éksternal salaku feed khusus dina conto WordPress anjeun.

Kumaha Ngamankeun WordPress dina 10 Léngkah Gampang

Naha anjeun terang yén langkung ti 90,000 peretas diusahakeun unggal menit dina situs WordPress sacara global? Nya, upami anjeun gaduh halaman wéb anu didukung ku WordPress, stat éta kedah hariwang anjeun. Henteu janten masalah naha anjeun ngajalankeun usaha skala leutik. Peretas henteu ngabentenkeun dumasar kana ukuran atanapi pentingna halaman wéb. Aranjeunna ngan ukur milarian kerentanan naon waé anu tiasa dieksploitasi pikeun kauntunganana. Anjeun panginten heran - naha peretas nargétkeun situs WordPress di

Kumaha Risiko Menara Teknologi Anjeun?

Naon pangaruhna upami munara téknologi anjeun turun ka bumi? Mangrupikeun ideu anu pencét kuring sababaraha dinten Sabtu katukang nalika murangkalih abdi maénkeun Jenga nalika kuring nuju damel dina presentasi énggal ngeunaan naha pemasar kedah ngémutan deui téknologi. Nya pencét kuring yén tumpukan téknologi sareng menara Jenga saleresna gaduh seueur kamiripan. Jenga, tangtosna, dimaénkeun ku cara masang blok kai dugi ka sadayana

Kumaha Kaamanan Wéb mangaruhan SEO

Naha anjeun terang yén sakitar 93% pangguna ngamimitian pangalaman surfing wébna ku ngetikkeun pamundutna kana mesin pencari? Angka whopping ieu teu matak héran anjeun. Salaku pangguna internét, kami parantos biasa kana kanyamanan mendakan naon anu urang peryogikeun dina sababaraha detik ngalangkungan Google. Naha urang milari toko pizza kabuka anu caket, tutorial ngeunaan cara ngarajut, atanapi tempat pangsaéna kanggo mésér nami domain, kami ngarepkeun instan

Daptar pariksa Fitur E-niaga: Pamungkas Kedah-Ng-Haves pikeun Toko Online Anjeun

Salah sahiji tulisan anu paling populér anu kami bagikeun taun ieu nyaéta daptar cek fitur halaman wéb kami. Infographic ieu mangrupikeun tindak lanjut anu hadé ku agénsi hébat sanés anu ngahasilkeun infografis anu luar biasa, MDG Advertising. Unsur halaman wéb e-commerce anu paling penting pikeun konsumén? Naon merek anu kedah museurkeun waktos, tanaga, sareng anggaran pikeun ningkatkeun? Kanggo milarian, urang ningali kana sababaraha survey, laporan panilitian, sareng makalah akademik anyar-anyar ieu. Tina analisis éta, urang mendakan éta

3 Tip pikeun Pemasar pikeun Ngamankeun Sandi Média Sosialna

Salami minggu kamari, urang nyobian ngempelkeun kecap akses pikeun akun Youtube klien. Henteu aya anu langkung parah sareng nyéépkeun waktos saréréa tibatan ngalakukeun ieu. Masalahna nyaéta hiji pagawé anu ngan ukur ngatur akun ujug-ujug ninggalkeun perusahaan - sareng sanés dina istilah anu saé. Kami ngalakukeun anu pangsaéna salaku médiator pikeun nyobaan nyandak kata sandi, tapi aranjeunna nyarios yén aranjeunna henteu terang naon deui ieu. Tina