Tren Pemasaran Digital & Prédiksi

Pancegahan anu dilakukeun ku perusahaan nalika pandemi sacara signifikan ngaganggu ranté pasokan, tingkah laku mésér konsumen, sareng usaha pamasaran anu aya hubunganana sareng sababaraha taun terakhir ieu. Numutkeun kuring, parobihan konsumén sareng bisnis pangageungna kajadian sareng balanja online, pangiriman bumi, sareng pangmayaran mobile. Pikeun pemasar, urang ningal pergeseran dramatis dina pangasilan investasi dina téknologi pamasaran digital. Kami teraskeun ngerjakeun langkung seueur, ngalangkungan langkung seueur saluran sareng medium, kalayan kirang karyawan - ngabutuhkeun kami

Kumaha Ningkatkeun Dursasana sareng Liburan Penjualan Kalayan Babagian Daptar Email

Pamisahan daptar email anjeun ngagaduhan peran penting dina kasuksésan kampanye email naon waé. Tapi naon anu tiasa anjeun laksanakeun pikeun ngajantenkeun aspék penting ieu dianggo pikeun anjeun nalika liburan - waktos anu paling lumayan sataun pikeun bisnis anjeun? Konci pikeun ségméntasi nyaéta data ... janten mimiti néwak éta data data sateuacan usum liburan mangrupikeun léngkah kritis anu bakal ngakibatkeun hubungan sareng penjualan email anu langkung ageung. Ieu sababaraha

Pamasaran Generasional: Kumaha Unggal Generasi Tuh Diadaptasi sareng Ngamangpaatkeun Téhnologi

Éta lumrah pikeun kuring pikeun nyerengeh nalika kuring ningali sababaraha tulisan ngageleger Millennial atanapi ngadamel kritik stereotip anu pikareueuseun. Nanging, aya sakedik mamang teu aya kacenderungan paripolah alami antara generasi sareng hubunganana sareng téknologi. Jigana aman pikeun nyatakeun yén, rata-rata, generasi anu langkung lami ulah ragu-ragu nyandak telepon sareng nyauran batur, sedengkeun jalma anu langkung ngora bakal luncat kana pesen téks. Nyatana, urang bahkan ngagaduhan klién anu

MakeWebBetter: Ngawangun sareng Ngembang Usaha Ecommerce anjeun nganggo WooCommerce sareng Hubspot

Teu aya ragu anu jangkauan jauh tina Hubspot salaku CRM sareng platform otomatisasi pamasaran sareng WordPress salaku Sistem Manajemén Eusi. Kusabab éta plugin saderhana sareng tambahan, WooCommerce parantos ngembang popularitas salaku platform ecommerce anu gampang diterapkeun. Sedengkeun WordPress parantos ngaluarkeun CRM na nyalira, platformna henteu ngagaduhan kematangan Hubspot kusabab kamampuanna pikeun ngajalankeun prosés ka akuisisi sareng strategi ingetan organisasi. Gandakan Hubspot anu terjangkau tina

Cicih Démografi: Jinis Segmenasi Pamirsa Canggih anu Ngiringan Dursasana Anu Teu Terukur

Hatur nuhun saha waé guru anu anjeun percanten pikeun Automation Marketing, sareng kendor éta dipasihan pemasar. Paling umum, kami nganggo Otomatisasi Pamasaran pikeun ngalaksanakeun sareng ngamumulé kalungguhan. Ieu tiasa dihontal kalayan netes kampanye, sareng béwara pemicu tingkah laku pikeun aranjeunna nyandak tindakan. Mail Merge mangrupikeun fitur sanés anu dikirim ka sawarga. Kasempetan pikeun nyertakeun unggal, nami panarima tunggal dina subjek sareng garis mimiti email anjeun mangrupikeun juru konversi anu gagal ... Atanapi éta? Kaleresan henteu