Kumaha Nyaho Palanggan B2B anjeun Kalayan Pembelajaran Mesin

Firma B2C dianggap salaku peluncuran payun dina inisiatif analitik palanggan. Rupa-rupa saluran sapertos e-commerce, média sosial, sareng perdagangan sélulér parantos ngaktipkeun usaha sapertos memahat pamasaran sareng nawiskeun palayanan pelanggan anu hadé. Utamana, data anu éksténsif sareng analytics canggih ngalangkungan prosedur pembelajaran mesin parantos ngamungkinkeun para ahli strategi B2C pikeun langkung mikawanoh paripolah konsumen sareng kagiatanana ngalangkungan sistem online. Pembelajaran mesin ogé nawiskeun kamampuan anu muncul pikeun kéngingkeun wawasan ngeunaan palanggan bisnis. Nanging, adopsi ku firma B2B

Kumaha Ngalaksanakeun Solusi Basis Pangetahuan

Soré ieu kuring ngabantosan klien anu nambihan sertipikat pikeun SSL sareng pensiunan www na tina URL. Dina raraga lereskeun pangunjung, kami kedah nyerat aturan pikeun Apache dina file .htaccess. Kami gaduh sababaraha ahli Apache anu kuring tiasa ngahubungi solusina, tapi sabalikna, kuring ngan ukur milarian sababaraha pangkalan pangetahuan online sareng mendakan solusi anu saluyu. Abdi henteu kedah nyarios sareng saha waé,

Timer Diri sareng Mesin Milarian

Salah sahiji cara ningkatkeun ingetan palanggan sareng kapuasan pelanggan sacara umum nyaéta ngahasilkeun kontén anu ngabantosan konsumén ngabantosan dirina sorangan. Henteu ngan ukur aya paningkatan pikeun kapuasan pelanggan, aya hemat biaya langsung anu pakait sareng konsumén anu henteu ngiket garis layanan palanggan anjeun. Nyebarkeun dasar pangetahuan anjeun, patarosan anu sering ditaroskeun, corétan sareng conto dimana mesin pencari tiasa mendakan aranjeunna dimungkinkeun - henteu nempatkeun éta di balik login kusabab sieun pesaing mendakanana. Panilitian anyar nyaritakeun

Perbaikan dina Pelayanan Diri Calakan

Upami anjeun sapertos kuring, anjeun nganggap hina urusan pikeun layanan palanggan. Sanés kuring henteu resep ka masarakat - aranjeunna ngalakukeun anu pangsaéna. Tapi langkung sering tibatan henteu, kuring langkung terang ngeunaan masalah anu kuring jalankeun tibatan aranjeunna. Hate kuring cicing dina telepon anu ditunda salami 5 menit, dituturkeun ku sawala salami 15 menit, dituturkeun ku ningkatna sareng langkung ngantosan sareng panjelasan. Kaseueuran masalah anu kuring béréskeun nyalira, atanapi kuring néang

KANA Express: Manajemén Pangalaman Palanggan

Kami konsultasi sareng seueur perusahaan ukuran sareng perusahaan ageung anu mutuskeun luncat kana program pamasaran sosial ngan ukur mendakan yén aranjeunna henteu ngarepkeun paménta langsung dina layanan palanggan. Pelanggan anu henteu bahagia henteu paduli anjeun muka rekening Twitter atanapi nyebarkeun halaman Facebook pikeun teureuh pamasaran anjeun ... aranjeunna badé ngamangpaatkeun média pikeun nyungkeun jasa. Sareng kusabab éta forum umum, langkung saé anjeun nyayogikeun aranjeunna. Gancang. Ieu