Selz Plugin: Ngarobih Tulisan Blog sareng Pembaruan Sosial kana Penjualan

Selz mangrupikeun kamajuan hébat dina ecommerce, nyayogikeun antarbeungeut pangguna anu bersih sareng saderhana pikeun ngajual barang (unduhan fisik atanapi digital) dina sosial atanapi ngalangkungan situs anjeun atanapi blog. Lebetkeun tina paltform na dilakukeun ngalangkungan widget atanapi tombol pamésér. Nalika dipencet, pangguna dibawa ka situs anu aman sareng tiasa ngaunduh atanapi mesen produk anu dipénta. Henteu perlu integrasi pamayaran anu rumit, masang sertipikat anu aman, atanapi masang