Carita Wéb Google: Pituduh Praktis Pikeun Nyadiakeun Pangalaman Anu Sapinuhna Immersive

Dina dinten ieu sareng umur, urang salaku pamakéna hoyong nyerna eusi gancang-gancang sarta preferably kalawan saeutik pisan usaha. Éta sababna Google ngenalkeun versi sorangan tina eusi pondok anu disebut Carita Wéb Google. Tapi naon carita wéb Google sareng kumaha aranjeunna nyumbang kana pangalaman anu langkung immersive sareng pribadi? Naha nganggo carita wéb Google sareng kumaha anjeun tiasa nyiptakeun carita anjeun nyalira? Pitunjuk praktis ieu bakal ngabantosan anjeun langkung ngartos

Hukuman Kandungan Duplikat: Mitos, Kanyataan, sareng Naséhat Kuring

Salami langkung ti dasawarsa, Google merjuangkeun mitos tina pinalti eusi duplikat. Kusabab kuring masih neraskeun patarosan ngeunaan hal éta, panginten éta pantes dibahas di dieu. Kahiji, hayu urang bahas verbiage: Naon Kandungan Duplikat? Eusi duplikat umumna nuduhkeun blok eusi anu penting dina atanapi di saluareun domain anu leres-leres cocog sareng kontén anu sanés atanapi anu saé pisan. Kaseueuran, ieu sanés tipu daya. Google, Nyingkahan Duplikat

Kumaha ngaoptimalkeun Judul Judul Anjeun (Kalayan Conto)

Naha anjeun terang yén halaman anjeun tiasa ngagaduhan sababaraha judul gumantung kana dimana anjeun hoyong ditampilkeun? Leres ... ieu aya opat judul anu béda anu anjeun tiasa gaduh pikeun hiji halaman dina sistem manajemen kontén anjeun. Judul Judul - HTML anu ditampilkeun dina tab panyungsi anjeun sareng diindéks sareng dipidangkeun dina hasil pamilarian. Judul Halaman - judul anu anjeun pasihkeun pikeun halaman anjeun dina sistem manajemen kontén pikeun milarian

8 Alat Panaliti Kata Kunci (Gratis) Pangsaéna pikeun 2022

Kecap konci sok penting pisan pikeun SEO. Aranjeunna ngantep mesin pencari ngartos naon eusi anjeun ngeunaan sahingga nunjukkeun dina SERP pikeun pamundut anu relevan. Upami anjeun teu gaduh kecap konci, halaman anjeun moal dugi ka SERP naon waé sabab mesin pencari moal tiasa ngartos éta. Upami anjeun ngagaduhan sababaraha kecap konci anu salah, teras halaman anjeun bakal ditingalikeun pikeun patarosan anu teu relevan, anu henteu tiasa dianggo pikeun pamiarsa anjeun atanapi ngaklik ka anjeun.